My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
HR henkilöstöhallinto rekrytointi ja henkilöstövuokraus

Henkilöstöpalvelut ja rekrytointi HR-tehtäviin

HR-osasto on kaikenlaisten yritysten ja organisaatioiden yksi tärkeimpiä yksiköitä - ilman sopivia ja hyvinvoivia työntekijöitä tuloksen tekeminen on vaikeaa. HR pitää huolen organisaatioiden kehittymisestä, rekrytoinneista, osaamisesta, hyvinvoinnista ja vaikka mistä muusta! Academic Work auttaa teitä löytämään työntekijät kaikenlaisiin HR-tehtäviin assistenteista päälliköihin ja asiantuntijoihin. Yli 20 vuoden kokemuksella etsimme ja löydämme tarvitsemasi osaajat.

Kuvaile tarpeesi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaat

Miten ja milloin Academic Work tukee HR-alan henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinneissa?

Meillä Academic Workilla on pitkä kokemus HR-alan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta. Olemme erikoistuneita nuoriin ammattilaisiin ja kauttamme löydät työntekijät HR-tehtäviin oli tarve sitten osa- tai kokoaikainen, määräaikainen tai vakituinen. Alaan ja kohderyhmään erikoistuneet rekrytoijamme, huippuunsa viilatut toimintatapamme, tehokkaat työkalumme ja kattava, 70 000 työnhakijan tietokanta yhdistettynä Suomen kattavimpiin työpaikkamedioihin tarjoavat erinomaiset lähtökohdat kaikkein sopivimpien osaajien löytämiseen.

Academic Workin kautta löydät työntekijät esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Employer Branding Specialist
  • HR-assistentti
  • HR-koordinaattori
  • HR-asiantuntija
  • HR-päällikkö
  • Rekrytoija
  • Talent Acquisition Assistant / Specialist / Manager
  • Talent Sourcer
kulttuurikortti.jpg

Näistä syistä sadat työnantajat Suomessa luottavat meihin HR-osaajien henkilöstöpalveluissa

Lue lisää

Henkilöstövuokraus HR-tehtäviin

Henkilöstövuokraus on suosituin palvelumallimme sen vaivattomuuden ja joustavuuden ansiosta. Kun valitset Academic Workin henkilöstöpalvelukumppaniksesi, saat avukesi osaavat, tehokkaan ja palvelevan kumppanin, jonka kanssa hommat sujuvat! Henkilöstövuokrauksessa te kuvailette tarpeenne, me etsimme sopivat osaajat, te teette päätökset ja me hoidamme työsuhteen hallinnollisen puolen työsopimuksesta palkanmaksuun ja työterveyshuoltoon. Mikä parasta - voitte koska tahansa rekrytoida konsultin omille palkkalistoillenne.

Rekrytointi HR-alalla

Rekrytointi kauttamme on vaivatonta ja laadukasta! Kun tarvitsette pitkäaikaista, vakituista työntekijää ja haluatte säästää aikaa ja vaivaa, me hoidamme rekrytointiprosessin puolestanne. Teidän tarvitsee vain kertoa millaisen HR-ammattilaisen tarvitsette sekä haun loppuvaiheessa tavata parhaat hakijat ja tehdä päätökset - me hoidamme loput! Meille on ensisijaisen tärkeää palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla: me emme laskuta aloitusmaksuja tai muutenkaan euroakaan ennen kuin sopiva osaaja on löytynyt ja sopimukseen hänen kanssa päästy.

Anna meidän palvella teitä

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella hakujen ulkoistamisesta, jätä tietosi alle, soita +358 106 805 600 (ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi. Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!