My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Asiakaspalvelu rekrytointi ja henkilöstövuokraus

Henkilöstöpalvelut ja rekrytointi asiakaspalveluun

Motivoituneet, energiset ja vahvan can do-asenteen omaavat asiakaspalvelijat ovat monen yrityksen menestyksen kulmakiviä. Ensiluokkaisella asiakaspalvelulla voit vakuuttaa asiakkaasi ja sitouttaa heitä vuosiksi eteenpäin. Kauttamme löydät motivoituneita ja oppimishaluisia opiskelijoita ja vastavalmistuneita niin puhelinasiakaspalveluun kuin Customer Success Manager -tyylisiin tehtäviin.

Kuvaile tarpeesi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaat

Joustavat palvelumallit asiakaspalvelun resursointiin

Academic Workilla on yli 20 vuotta kokemusta asiakaspalvelutyöntekijöiden rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta. Kohderyhmämme, nuoret ammattilaiset, sopii erinomaisesti monenlaisiin asiakaspalvelutehtäviin oli kyse sitten määräaikaisesta tai vakituisesta tarpeesta. Kauttamme löydät tekijät esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • asiakaspalvelija, asiakasneuvoja
  • palveluneuvoja
  • asiakaspalvelukoordinaattori
  • asiakaspalvelupäällikkö
  • vastaanottovirkailija
  • call center -työntekijä
  • chat-työntekijä
  • customer service specialist / coordinator / manager
kulttuurikortti.jpg

Näistä syistä sadat työnantajat Suomessa luottavat meihin

Lue lisää

Henkilöstövuokraus asiakaspalveluun

Henkilöstövuokraus on asiakkaidemme keskuudessa suosituin palvelumallimme asiakaspalvelutehtävien resursoinnissa sen vaivattomuuden, joustavuuden ja kustannustehokkuuden takia. Se soveltuu erinomaisesti niin määräaikaisiin kuin vakituisiin tarpeisiin, sekä osa- että kokoaikaisesti. Henkilöstövuokrauksessa ulkoistatte rekrytointiprosessin työläät vaiheet Academic Workille ja työsuhteen alkaessa me hoidamme hallinnolliset asiat palkoista työterveyshuoltoon. Laskutus on tuntiperusteista, jolloin maksatte vain työntekijöiden tekemistä työtunneista kiinteän tuntihinnan. Tilanteet voivat myös muuttua nopeasti: tilapäiseksi kaavailtu tarve voi esimerkiksi muuttua pysyväksi tarpeeksi - henkilöstövuokrauksessa teillä on mahdollisuus milloin tahansa rekrytoida vuokratyöntekijä omille palkkalistoille.

Rekrytointi asiakaspalveluun

Rekrytointi kauttamme on helppoa ja vaivatonta. Osaavat asiakasvastaavamme kartoittavat tilanteenne ja esittävät selkeän ratkaisumallin teille työvoimatarpeen ratkaisuksi. Me otamme vastuun koko rekrytointiprosessin eteenpäin viemisestä, eikä euroakaan laskuteta, ellei sopiva henkilö allekirjoita kanssanne työsopimusta. Palvelun käyttö onkin riskitöntä ja vaivatonta. Rekrytointi sopii palveluna erityisesti niihin tilanteisiin, joissa varmuudella tiedetään tarpeen olevan pitkäaikainen tai vaativan jo enemmän kokemusta kartuttanutta osaajaa.

Anna meidän palvella teitä

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella hakujen ulkoistamisesta, jätä tietosi alle, soita +358 106 805 600 (ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi. Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!