My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Markkinointi viestintä media rekrytointi ja henkilöstövuokraus

Markkinointi- ja viestintäalan henkilöstöpalvelut ja rekrytointi

Onko tiimisssäsi tai yrityksessäsi tarvetta uusille markkinointi-, viestintä- tai media-alan osaajille? Me etsimme ja löydämme kaipaamasi työntekijät opiskelijoista kokemusta enemmän kartuttaneisiin asiantuntijoihin. Tutustu palvelumalleihimme alta ja kerro miten voimme sinua auttaa - me palvelemme.

Kuvaile tarpeesi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaat

Kun maailma muuttuu, markkinointi ja viestintä muuttuvat sen mukana. Edelleen tarvitaan luovia osaajia, brändimarkkinoinnin rautaisia tekijöitä ja viestintäasiantuntijoita - mutta näiden rinnalle on noussut uudenlaisia tarpeita. Oli tiimissänne tarve sitten hakukoneoptimoinnin, inboud-markkinoinnin, markkinointianalytiikan tai -automaation, sosiaalisen median tai PR:n asiantuntijalle - me voimme auttaa!

Räätälöitävät ja selkeät palvelumallit markkknointi- ja viestintäalan työtehtäviin

Academic Workilla on yli 20 vuotta kokemusta markkinointialan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta. Kohderyhmämme, nuoret ammattilaiset, sopii erinomaisesti monenlaisiin markkinoinnin ja viestinnän työtehtäviin aina assistenteista päälliköihin, määräaikaisista vakituisiin tarpeisiin. Academic Workin kautta löydät työntekijät esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

 • Brand Manager
 • Copywriter, graafinen suunnittelija, editoija
 • Digimarkkinoinnin työntekijät ja growth hackerit
 • Markkinointiassistentti, -koordinaattori, -päällikkö tai -asiantuntija
 • Markkinointiautomaation asiantuntijat
 • Projektipäällikkö
 • SEO/SEM-asiantuntijat
 • Sisäisen viestinnän asiantuntijat
 • Sosiaalisen median asiantuntija, sisällöntuottaja
 • Tapahtumamarkkinoinnin osaajat
 • Tiedottaja, journalisti, PR-asiantuntija
 • Viestintäassistentti, -koordinaattori, -päällikkö tai -asiantuntija
kulttuurikortti.jpg

Näistä syistä sadat työnantajat Suomessa luottavat meihin markkinointiosaajien henkilöstöpalveluissa

Lue lisää

Henkilöstövuokraus markkinointi- ja viestintätehtäviin

Henkilöstövuokraus on asiakkaidemme eniten käyttämä palvelumalli markkinointitehtävissä. Se on vaivaton, joustava ja kustannustehokas tapa etsiä ja löytää sopivimmat osaajat tehtävään kuin tehtävään. Se soveltuu määräaikaisiin ja vakituisiin tarpeisiin, sekä osa- että kokoaikaisesti. Henkilöstövuokrauksessa rekrytointiprosessin työläät vaiheet ulkoistetaan Academic Workille. Sopivan henkilön löydyttyä Academic Work hoitaa hallinnolliset vastuut palkoista työterveyshuoltoon ja vakuutuksiin. Laskutus perustuu tehtyihin työtunteihin: maksatte vain työntekijän tekemistä työtunneista kiinteän tuntihinnan. Teillä on myös mahdollisuus koska tahansa rekrytoida konsultti omille palkkalistoille!

Rekrytointi markkinointi- ja viestintätehtäviin

Rekrytointi kauttamme on helppoa ja vaivatonta. Te kuvailette tarpeenne ja toiveenne osaaville asiakasvastaavillemme ja me hoidamme loput! Academic Work ottaa vastuun koko rekrytointiprosessin eteenpäin viemisestä, eikä euroakaan laskuteta, ellei sopiva henkilö allekirjoita kanssanne työsopimusta. Palvelun käyttö on siis riskitöntä! Rekrytointia hyödynnetään erityisesti silloin kun etsitään jo enemmän kokemusta kartuttanutta osaajaa esimerkiksi päällikkötason tehtäviin.

Anna meidän palvella teitä

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella hakujen ulkoistamisesta, jätä tietosi alle, soita +358 106 805 600 (ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi. Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!