My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Myyntityön henkilöstöpalvelut ja rekrytointi Academic Work

Henkilöstöpalvelut ja rekrytointi - myynti

Ilman myyntiä, ei ole liiketoimintaa. Myyntityötä tekevät ovat kaiken liiketoiminnan ytimessä tuoden paitsi liikevaihtoa myös huolehtien asiakastyytyväisyydestä ja liiketoiminnan kehityksestä. Selkeää, yhtä muottia, hyvälle myyjälle ei ole, vaan etenkin uran alkuvaiheen myyjiä rekrytoitaessa potentiaalin tunnistaminen on keskiössä. Meillä Academic Workilla on yli 20 vuoden kokemus myyjien rekrytoinneista ja voimme auttaa myös teitä löytämään myyntityön osaajat assistenteista avainasiakaspäälliköihin. Lue lisää palveluistamme ja jätä yhteystietosi - me palvelemme!

Oletko kiireessä? Ei hätää. Jätä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Academic Work on luottokumppani myynnin henkilöstöpalveluissa

Luotettavasti: olemme resursoineet myynnin tehtäviin työntekijöitä jo yli 20 vuoden ajan. Suomessa sadat työnantajat kasvuyrityksistä globaaleihin korporaatioihin luottavat meihin myyntiosaajien löytämisessä. Asiakkaamme antoivat meille vuonna 2020 NPS-lukemaksi 74 mistä olemme erityisen ylpeitä.

Kustannustehokkaasti: Hinnoittelumme on selkeää ja helposti budjetoitavissa, emmekä laskuta aloitusmaksua haun käynnistämisestä. Lisäksi, jo emme löydä tarvitsemaanne työntekijää, emme laskuta mitään.

Nopeasti: palvelumallista ja osaajatarpeesta riippuen, voimme tarjota sopivaa työntekijää parhaimmillaan jopa päivissä. Osaavat rekrytoijat, pitkälle hiotut toimintatavat sekä tehokkaat työkalut varmistavat, että toimimme tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Ammattitaitoisesti: me todella tunnemme myyntimaailman kiemurat ja tiedämme, ettei myynnin ammattilaisten rekrytointi ole helppoa. Siksi pidämme huolta osaamisestamme mm. tutkimalla uran alkuvaiheen osaajien motivaatiotekijöitä sekä kehitämme hakukanaviamme ja tietokantaamme. Haun aikana pidämme sinua aktiivisesti ajantasalla kuitenkin niin, että voit keskittyä omaan ydintyöhösi samalla kun me teemme kaikkemme palvellaksemme.

Millaisten myyntityön ammattilaisten kanssa voimme auttaa?

Palvelumalliemme avulla ratkomme erilaisia myynnin resurssitarpeita, oli tarve määräaikainen tai vakituinen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme aina palvelemaan ripeästi laadusta tinkimättä. Kauttamme löydät osaajat, joilla on keskimäärin nollasta viiteen vuotta alan kokemusta. Alta löydät esimerkkitehtäviä, joissa voimme teitä palvella.

 • Account Manager tai Client Manager
 • Aluemyyjä
 • B2B- ja B2C-myyjät
 • Customer Success Specialist / Manager
 • Eri aloihin erikoistuneet myyjät, kuten kauneus- ja terveysala, tekniikan ala, it-ala
 • Inside Sales
 • Key Account Manager / Avainasiakaspäällikkö
 • Myyjä / myyntineuvottelija
 • Myyntiassistentti / Sales Assistant
 • Myyntikoordinaattori
 • Myyntipäällikkö
 • Myynnin traineet
 • Myynnin tiimivetäjät
 • Presales Specialist
 • Puhelinmyyjät & buukkaajat
 • Sales Coordinator
 • Sales Development
 • Sales Support
 • Tekninen myyjä
 • Vähittäiskaupan osaajat
AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Henkilöstöpalvelut myyntityöhön - räätälöitävien palvelumallien avulla ratkaisut eri tarpeisiin

Myynnin työntekijöiden rekrytointi

Myyjien rekrytointi

Kasvu vaatii tekijöitä, ja etenkin myyjiä! Kaipaatteko lisäkäsiä myyntiin, myynnin tukeen tai vetämään myyntitiimiänne? Me Academic Workilla etsimme ja suorarekrytoimme asiakkaillemme myynnin työntekijöitä, joilla on n. 0-5 vuotta oman alan kokemusta. Kun ulkoistat haun meille, säästät aikaasi riskittömästi.

Etsimme sopivia osaajia hyödyntäen mm. 70 000 työnhakijan tietokantaamme sekä kaikkia Suomen suurimpia työnhakumedioita. Kaupallisen alan rekrytointeihin erikoistuneet rekrytoijamme tekevät kaikkensa löytääkseen juuri teidän tiimiin ja organisaatioon sopivat huippumyyjät.

Myyjien henkilöstövuokraus

Myyntityön tekijät henkilöstövuokrauksella

Myyntitehtäviin voi resursoida osaajia myös henkilöstövuokrauksella. Se on erinomainen ratkaisu silloin, kun resurssitarpeen mitoitus on epävarma, hallinnolliset tehtävät halutaan ulkoistaa, rekrytointilupaa ei ole vielä, tai kun halutaan päästä mahdollisimman vaivattomasti. Se on myös helppo ratkaisu, kun kyse on selvästi määräaikaisesta tapreesta, esim. vuorottelu- tai vanhempainvapaan paikkaamisesta.

Henkilöstövuokrauksessa laskutamme työntekijän tekemien tuntien perusteella kiinteän tuntihinnan, joka sisältää mm. palkan sivukuluineen, työterveyshuollon ja vakuutukset. Jos ja kun konsultti on osoittautunut huipputekijäksi, teillä on mahdollisuus rekrytoida hänet omille palkkalistoillenne.

Tarve myyjälle, myyntikoordinaattorille, presales- tai inside sales -osaajalle tai jollekin muulle? Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle nopeammin kuin uskotkaan!

Anna meidän kartoittaa tilanteenne ja tarjota sopivinta resursointiratkaisua!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.