My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Tekniikka resursointi työntekijät Academic Work

Tekniikan alan rekrytointi ja muut henkilöstöpalvelut

Academic Work on jo yli 20 vuoden ajan toiminut asikkaidensa luottokumppanina tekniikan alan asiantuntijatehtävien resursoinnissa. Olemme erikostuneet uran alkuvaiheen korkeakoulutaustaisiin osaajiin, joilla on alan kokemusta yleensä 0-5 vuotta.

Tutustu tarkemmin minkälaisiin tarpeisiin palvelumallimme sopivat ja minkälaisia osaajia voit kauttamme löytää.

Etkö ehdi lukea tarkemmin? Ei hätää. Jätä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Academic Workilta löydät tekniikan alan työntekijät:

Luotettavasti: olemme toimineet tekniikan alan resursointien parissa jo yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2020 asiakkamme antoivat NPS-arvosanaksemme 74, mistä olemme erittäin ylpeitä. Jo sadat yritykset luottavat meihin tekniikan alan resursoinneissa pk-yrityksistä pörssiyrityksiin ja julkisen sektorin toimijoihin. Miten voisimme palvella teitä?

Kustannustehokkaasti: palveluidemme käytöstä ei veloiteta aloitusmaksuja, hinnoittelumme on selkeää ja helposti budjetoitavaa. Mikäli emme löydä tarvitsemaasi työntekijää, emme veloita sinulta mitään.

Nopeasti: riippuen palvelumallista, pystymme nopeimmillaan toimittamaan tarvitsemasi työntekijän jopa päivissä. Ammattirekrytoijamme, loppuun saakka viilatut toimintatapamme sekä laadukkaat työkalumme varmistavat, että toimintamme on mahdollisimman tehokasta.

Ammattitaitoisesti: me tunnemme tekniikan alan työmarkkinat sillä teemme satoja alan rekrytointeja vuosittain ja tutkimme alan osaajien motivaatiotekijöitä säännöllisesti. Alusta saakka viestimme sinulle avoimesti ja proaktiivisesti, ja voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme juuri sinun tarpeisiin sopivien osaajien löytämiseksi.

Millaisia tekniikan alan työntekijöitä toimitamme?

Palvelumalliemme avulla ratkomme erilaisia resurssitarpeita tekniikan, teollisuuden ja logistiikan aloilla. Toimintatapamme ovat joustavia ja ripeitä, laadusta tinkimättä. Toimitamme työntekijöitä alan asiantuntijatehtäviin, jotka vaativat 0-5 vuotta alan kokemusta.

 • Tekniset myyjät
 • Biotekniikan ja biotalouden työntekijät
 • Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan työntekijät
 • Elektroniikka-alan ja sähkötekniikan osaajat
 • Energia- ja ympäristötekniikan alan työntekijät
 • Fysiikan ja kemian alojen osaajat
 • Konetekniikan työntekijät
 • Laboratoriotekniikan työntekijät ja laborantit
 • Logistiikan, toimitusketjujen johtamisen sekä varastoinnin osaajat
 • Maanmittaustekniikan ja kiinteistötalouden osaajat
 • Materiaalitekniikan ja prosessitekniikan työntekijät
 • Rakennusalan työntekijät (jr. työnjohto, työnjohtoharjoittelijat)
 • Talotekniikan (LVIS) työntekijät
 • Tuotantotalouden osaajat
AW_Referenssi_Whitelake_Software-Point_Oy.png
Onnistuneen rekrytointiprosessin taustalla on rekrytointikumppanimme ymmärrys oikeanlaisesta ja erityisestä työntekijäprofiilistamme. Näiden osaajien löytäminen on ajoittain haastavaa. Academic Work on osoittautunut tässä erinomaiseksi kumppaniksi, jonka tehokkaan ja toimivan prosessin kautta olemme saaneet erinomaisia kandidaatteja.

Johanna Gilberg, HR Director, Software Point Oy

Tekniikan alan työntekijät - räätälöitävien ratkaisujen avulla ratkaisuja monenlaiseen resurssitarpeeseen

Tekniikka insinöörien rekrytointi

Tekniikan alan rekrytointi

Tarvitseeko yrityksesi tai tiimisi osaavaa tekniikan alan ammattilaista? Me Academic Workilla toteutamme 0-5 vuotta alan kokemusta kerryttäneiden suorarekrytointeja asiakkaidemme puolesta. Kun ulkoistat rekrytoinnin meille, voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi ja me hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi ripeästi ja laadukkaasti.

Käytössämme on 70 000 työnhakijan tietokantamme, kaikki Suomen suurimmat työnhakumediat ja piinkovat tekniikan alaan erikoistuneet rekrytoijat työkaluineen. Voit siis olla varma, että teemme kaikkeemme toimittaaksemme sinulle juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Tekniikan alan henkilöstövuokraus

Tekniikan alan työntekijät henkilöstövuokrauksella

Kauttamme saat joustavasti tekniikan alan osaajia monenlaisiin tilanteisiin. Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu silloin, kun resurssitarpeen mitoitus on epävarma, rekrytointilupaa ei ole vielä saatu, hallinnolliset tehtävät halutaan ulkoistaa, tai uusien osaajien rekrytoinnista halutaan tehdä mahdollisimman vaivatonta. Henkilöstövuokrauksella voit myös paikata esimerkiksi vuorottelu- tai vanhempainvapaita, tai saada tarvittua osaamista määräaikaisesti käyttöön.

Henkilöstövuokraus on hinnoiteltu yksinkertaisesti: maksat kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista. Hakuprosessit toteutetaan nopeasti ja laadukkaasti, jotta palvelu olisi sinulle vaivaton.

Tekniikan alan Academy koulutukset

Osaajapula? Katse tänne päin! Voisiko koulutusratkaisustamme olla hyötyä?

Onko työmarkkinoilta käytännössä mahdotonta löytää tarvitsemaasi osaamista osaajapulan tai kohtaanto-ongelman takia? Meillä voi olla ratkaisu!

Yhteistyössä sisaryrityksemme AW Academyn kanssa pystymme räätälöidysti rakentamaan kiihdytetyyn oppimiseen perustuvia koulutusratkaisuja. Huippusuosituiksi nousseet koulutukset ovat ratkaisseet osaajapulaa jo mm. kiinteistötekniikan ja teollisuusautomaation parissa.

Tarvetta insinöörille, DI:lle, teekkarille tai muulle tekniikan alan ammattilaiselle? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna meidän kertoa tarkemmin eri ratkaisumallien hyödyistä ja toteutustavoista. Asiantuntijamme kartoittavat resurssihaasteesi ja esittävät ratkaisua, jolla selätämme sen!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.