HR-alan henkilöstövuokraus

HR-osasto on tärkeä yrityksellesi monella tapaa. Sillä on suuri merkitys organisaation kehitykselle ja se vastaa rekrytoinnista, osaamiskehityksestä ja henkilöstön hyvinvoinnista. Academic Work voi auttaa yritystäsi löytämään uuden HR-työntekijän. Koska meillä on monen vuoden kokemus ja asiantuntevat rekrytoijat, varmistamme, että lopputulos on aina mahdollisimman hyvä.

Haluan kuulla lisää HR-alan palveluista.

Miksi käyttää henkilöstövuokrausta HR-alalla?

Jos yrityksesi kohtaa haasteita, jotka vaativat tehtävän nopeaa täyttämistä, työmäärä on tavallista suurempi tai tarvitset työntekijän tilapäiseen tehtävään, henkilöstövuokraus on paras ja helpoin ratkaisu. Tiedämme, että henkilöstön tarve voi vaihdella eri aikoina ja kun tarve on tavallista suurempi, on hyvä vaihtoehto käyttää henkilöstövuokrausratkaisuja saadaksesi haluamasi osaajat silloin, kun niitä eniten tarvitset.

Me Academic Workilla hoidamme rekrytointiprosessin, mutta sinä saat aina valita parhaan työnhakijan huolellisen esivalintamme jälkeen. Jos yrityksessä nousee myöhemmin esiin pitkäaikainen tehtävä ja olet konsulttiimme tyytyväinen, on olemassa mahdollisuus vuokrata ensin ja rekrytoida myöhemmin.

HR-alan tehtävät, joiden henkilöstövuokrauksesta meillä on kokemusta

Academic Workilla on monen vuoden kokemus alalta, ja olemme työskennelleet monien eri alojen asiakkaiden kanssa. Olemme auttaneet satoja yrityksiä erilaisten työtehtävien kanssa ja rekrytoijamme ovat oman alansa asiantuntijoita. Tässä tehtäviä, joihin olemme aiemmin löytäneet osaajia:

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme yritystäsi löytämään parhaimmat osaajat HR-alan tehtäviin! Hoidamme myös toimistoalan henkilöstövuokrausta sekä hallintoalan henkilöstövuokrausta.

Miksi valita Academic Work HR-alan henkilöstövuokrausyritykseksi

Intohimomme on auttaa nuoria ammattilaisia kasvamaan ja yrityksiä kehittymään. Yrityksemme perustamisesta lähtien nuoret ammattilaiset ovat olleet kohderyhmämme ja olemme vakuuttuneita siitä, että heidän kunnianhimonsa ja intonsa ovat avainasemassa monille yrityksille.

Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia, ja heillä on uusinta tietoa ja energiaa, joka on arvokasta yrityksille. Meillä on laaja nuorten ammattilaisten verkosto. Kunnianhimomme sekä resurssimme tekevät meistä luotettavan henkilöstövuokrausyrityksen.

Hoidamme myös HR-alan rekrytointia.

Tarve HR-osaajalle? Meidän avulla löydät!

Oli tarpeesi määräaikainen tai väliaikainen, meidän avulla löydät kaipaamasi lisäkädet, potentiaalilla kyllästetyt nuoret ammattilaiset, kokemusta kartuttaneet nousevat tähdet sekä kiireavun. Me tunnemme työmarkkinat ja tiedämme miten houkutella ja sitouttaa osaajat yritykseesi.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.

Jaa artikkeli