Myyntialan henkilöstövuokraus

Etsitkö henkilöstövuokrausyritystä, joka voi auttaa sinua löytämään uusia myynnin osaajia yritykseesi? Teemme joka päivä töitä saadaksemme oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, ja tavoitteemme on päästä mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Koska Academic Workilla on monen vuoden kokemus alalta ja rekrytoijamme osaavat asiansa, olemme varmoja siitä, että löydämme yrityksellesi parhaat ratkaisut.

Löydä parhaat myyjät avullamme!

Löydä sopivat myyntityöntekijät yritykseesi henkilöstövuokrauksen avulla

Henkilöstön tarve voi vaihdella paljon. Yrityksen sisällä saattaa tapahtua nopeasti muutoksia, ja silloin tarvitaan usein nopeaa henkilöstövuokrausta. Kyse voi olla työntekijän yllättävästä irtisanoutumisesta, tilapäisen työntekijävajeen täyttämisestä tai uuden strategisen liiketoiminta-alueen uudesta tehtävästä, jolloin herää tarve palkata uusi henkilö tehtävään mahdollisimman pian.

Academic Work auttaa tämänkaltaisissa tilanteissa ja tiedämme, että voimme olla avuksi. Emme ainoastaan auta löytämään sopivaa henkilöä yritykseesi vaan autamme myös hallinnollisissa tehtävissä, jolloin voit varmuudella keskittyä enemmän yrityksesi ydinliiketoimintaan kuin paperitöihin.

Jos haluat myöhemmin pitkäaikaisemman ratkaisun, voit vuokrata ensin ja rekrytoida myöhemmin. Lue lisää myyntialan rekrytoinnista.

Kokemuksemme myyntialan henkilöstövuokrauksesta

Etsitkö apua onlinemyyntiin, varauksiin, myyntijohtamiseen, uusia asiakkuuspäälliköitä tai lisää myymälähenkilökuntaa? Toimittuamme vuosia alalla olemme auttaneet monia yrityksiä erilaisissa tehtävissä. Kokemuksemme ovat antaneet meille oikeat työkalut ja tiedot siitä, mitä markkinat haluavat ja millaista osaamista alalla on. Olemme rekrytoineet aiemmin esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

Voimme auttaa sinua myös markkinoinnin henkilöstövuokrauksessa.

Jaa artikkeli