Tekniikan alan henkilöstövuokraus – anna meidän auttaa!

Tarvitsetko työntekijöitä teknisiin tehtäviin? Academic Work on kokenut kumppani insinöörien ja muiden tekniikan alan ammattilaisten henkilöstövuokrauksessa.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita niin rakentamisesta, maa- ja vesirakennusalalta, materiaalitieteestä, sähkötekniikasta, energiatekniikasta kuin biotieteistäkin.

Haluatko kuulla lisää tekniikan alan henkilöstövuokrauksestamme? Ota yhteyttä.

Miksi käyttää henkilöstövuokrauspalveluita tekniikan alan tehtäviin?

Tekniikan alan henkilöstövuokrausratkaisut voivat palvella sinua monissa tilanteissa, esimerkiksi ruuhkahuippujen aikana, kun tarvitset henkilökuntaa johonkin projektiin tietyksi ajanjaksoksi tai täyttääksesi tehtävät vanhempainlomien, sairauslomien tai muiden lomien aikana. Meillä on myös paljon tyytyväisiä tekniikan alan asiakkaita, joilla työskentelee tekniikan alan konsultteja pitkäaikaisesti.

Kun käytät henkilöstövuokrauspalveluitamme, Academic Workilla on täysi vastuu rekrytointiprosessista, mutta myös hallinnollinen vastuu koko vuokratoimeksiannon aikana. Tuntipalkka sisältää kaikki kulut, ja maksat vain todellisista työtunneista – jolloin kuluja on helppo arvioida ja hallita.

Mihin tekniikan alan tehtäviin voimme tarjota työntekijöitä henkilöstövuokrauksen kautta?

Konsulttina työskentely Academic Workin kautta on usein merkittävä askel nuoren ammattilaisen uralla. Etsimme aina sinun yritykseesi ja tehtävääsi sopivan kandidaatin. Tässä muutamia tekniikan alan tehtävistä, joihin voimme auttaa sinua löytämään oikean osaajan:

Tarvitsetko henkilökuntaa yhteen näistä tehtävistä tai jollekin muulle tekniikan alalle? Academic Work on nuoriin ammattilaisiin keskittynyt rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys: autamme sinua löytämään osaavia opiskelijoita tai vastavalmistuneita ammattilaisia. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään tarvitsemasi työntekijät!

Jaa artikkeli