Henkilöstövuokraus vs. rekrytointi

Academic Work tarjoaa palveluja sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytoinnin osalta, mutta mikä niiden ero oikeastaan on?

Tutustu henkilöstopalveluihimme

Vuokratyövoiman ja konsultoinnin ero?

Henkilöstövuokrausta käytettäessä Academic Work palkkaa vuokratyöntekijöitä, eli konsultteja, joita voitte vuokrata tarpeenne mukaan. Aloitamme aina uuden rekrytointiprosessin kuhunkin tehtävään.

Luomme yhdessä teidän kanssanne palvelua koskevan rekrytointiprofiilin ja huolehdimme ilmoittelusta, valitsemisesta ja haastatteluista. Esittelemme sitten hakijat teille, ja te teette lopullisen päätöksen.

Henkilöstövuokrausta käytettäessä kannamme työntekijästä vastuun, ja konsultti saa myös konsulttiesimiehen meillä. Henkilöstövuokraus on hyvä valinta, kun tarvitaan nopeaa rekrytointia lyhyen tähtäimen tehtäviin, tai jos haluatte ulkoistaa työsuhteen hallinnolliset tehtävät.

Vuokratyövoima vs. rekrytointi

Rekrytointi merkitsee, että autamme teitä palkkaamaan parhaimman mahdollisen osaajan suoraan yritykseenne. Rekrytoinnissa on sama rekrytointiprosessi kuin henkilöstövuokrauksessa, mutta kun rekrytointiprosessi on valmis, Academic Work ei ole enää välikätenä. Palkattu henkilö rekrytoidaan suoraan yrityksenne palkkalistoille.

Rekrytointi voi olla hyvä valinta pitkän tähtäimen henkilöstöratkaisuksi, kun haluatte varmistaa oikean osaamisen oikeassa paikassa. Hoidamme kaikki rekrytoinnin laadukkaasti mutta ripeästi.

Jos olette epävarmoja resurssitarpeestanne, voitte aloittaa henkilöstövuokralla. Jos tarpeenne osoittautuu vakituiseksi, voitte aina rekrytoida konsultin, eli vuokratyöntekijän yrityksenne.

Mikä on henkilöstövuokrausyrityksen ja konsulttiyrityksen ero?

Tavallisin ero, joka nimetään henkilöstövuokrausyritystä ja konsulttiyritystä vertailtaessa, on se, että konsulttiyritys vuokraa työvoimaa erikoistuneella toimialalla, kuten esimerkiksi IT-alalla. Henkilöstövuokrausyritys taas auttaa laajemmin eri aloilla.

Listan kaikista toimialoista, joilla voimme auttaa löydät täältä.

Konsulttiyrityksellä on työvoimaa, jota se vuokraa asiakasyrityksilleen tietyksi ajaksi. Yksi konsultti saa usein lukuisia eri toimeksiantoja heidän eri asiakasyrityksiin.

Erona on silloin se, että käytettäessä Academic Workin henkilöstövuokrausta rekrytoimme ulkopuolelta konsultin, joka sopii parhaiten juuri sinun yrityksesi tehtävään. Kyseinen konsultti palkataan nimenomaisesti tähän tehtävään ja hän työskentelee siinä. Mikäli toimeksianto päättyy yllättäen, pyrimme aina työllistämään konsultin uudelleen toiseen asiakasyritykseemme.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan resursointitarpeenne

Haluatteko tietää lisää henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnista Academic Workin kautta? Täytä lomake alla, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jaa artikkeli