Miten henkilöstöpalveluyritys toimii?

Henkilöstöpalveluyritystä voidaan pitää HR-osaston jatkeena. Henkilöstöpalveluyritys auttaa yritystä löytämään oikeanlaisia osaajia, kun yrityksellä itsellään ei ole siihen syystä tai toisesta mahdollisuutta, tai halua.

Konsultti joko palkataan henkilöstöpalveluyritykseen, josta hänet vuokrataan asiakasyritykseen, tai vaihtoehtoisesti hänet rekrytoidaan suoraan asiakasyritykseen.

Academic Work etsii konsultin aina asiakasyrityksen tiettyä tehtävää varten, eikä työnhakijoiden yleiseen verkostoon.

Tutustu henkilöstöpalveluihimme!

Miten vuokratyö toimii Academic Workin kautta?

Henkilöstövuokrauksen tulee olla asiakkaille yksinkertaista ja joustavaa. Aloitamme käymällä yhdessä läpi teidän tarpeenne, eli mihin tarvitsette henkilökuntaa. Kun tarvekartoitus on tehty, laadimme yhdessä rekrytointiprofiilin, joka täyttää tehtävään asetetut kriteerit ja julkaisemme työpaikkailmoituksen verkostossamme.

Me hoidamme hakijoiden seulonnan, haastattelut ja esittelemme sitten potentiaalisimmat työnhakijat teille. Kun työnhakija palkataan, se hoidetaan Academic Workin kautta, mikä tarkoittaa, että me vastaamme työnantajapuolesta, palkkahallinnosta ja muista hallinnollisista tehtävistä. Te vuokraatte tekijän tarpeenne mukaan.

Academic Workin tarjoamat lisäpalvelut

Paitsi että autamme yrityksiä saamaan oikeanlaista osaamista, tarjoamme myös lisäpalveluita. Toteutamme joka vuosi tutkimuksen, jota kutsumme nimellä YPAI – young professional attraction index. YPAI-tutkimuksessa selvitetään, mikä työnantajissa puhuttelee ja houkuttelee nuoria ammattilaisia. Tutustumalla tutkimuksen tuloksiin yritykset oppivat ymmärtämään, kuinka houkutella, rekrytoida ja sitouttaa osaajia.

Tutustu henkilöstöpalveluihimme

Lue lisää

Anna meidän auttaa resursoinnissa?

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi tätä kautta, soita **+358 106 805 600 **(ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia info@academicwork.fi.

Jaa artikkeli