Rekrytointi markkinointiin

Onko sinulla tarve rekrytoida työntekijöitä markkinointitehtäviin? Anna meidän auttaa sinua.

Ota meihin yhteyttä ja aloita rekrytointiprosessi tänään!

Rekrytointipalvelut markkinointitehtäviin

Jos markkinointitiimisi kaipaa työntekijöitä, me voimme auttaa sinua. Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Jos etsit markkinoinnin opiskelijaa osa-aikaiseen työhön tai vasta valmistunutta markkinoinnin tai viestinnän osaajaa, jolla on alle 5 vuoden työkokemus, voimme ylpeänä sanoa, että me olemme juuri oikea kumppani sinulle.

Markkinoinnissa tarvitaan uusia taitoja - osaava rekrytointi on avainasemassa

Kun maailma muuttuu, markkinointi muuttuu sen mukana. Vaikka edelleen tarvitaan markkinointiammattilaisia, kuten luovia, graafisia suunnittelijoita ja brändimarkkinoinnin ammattilaisia, markkinointitiimien kokoonpano on peruuttamattomasti muuttunut. Tiimit tarvitsevat hakukoneoptimoinnin, inbound-markkinoinnin, markkinointianalyysien, sosiaalisen median maksettujen mainosten ja markkinoinnin automaation asiantuntijoita.

Rekrytoijillamme on valtavasti kokemusta työskentelystä eri markkinointialan tehtävien parissa. He auttavat sinua löytämään nimenomaan tehtävääsi sopivan henkilön.

Missä markkinoinnin tehtävissä voimme auttaa sinua?

Rekrytointiprosessin alussa luomme aina erityisen rekrytointiprofiilin, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin. Tässä muutamia tehtäviä, joihin olemme onnistuneesti löytäneet sopivat henkilöt:

Oletko valmis löytämään tehtävääsi sopivan henkilön. Ota yhteyttä!

Tarvetta lisäkäsille tai asiantuntijuudelle markkinoinnissa? Me autamme!

Oli haussa sitten osa-aikainen markkinointiassistentti tai asiantunteva markkinointipäällikkö, meillä on verkostot, osaaminen ja kokemus onnistuneista rekrytoinneista! Anna asiantuntijamme kartoittaa tarpeesi ja tarjota sopivinta ratkaisua nopeasti ja laadukkaasti.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.

Jätä yhteystiedot, niin palaamme asiaan!
Jaa artikkeli