My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
picture

Kouluttaudu ja työllisty ServiceNow-osaajaksi Sofigatelle

Kiinnostavatko IT-ala, ongelmanratkaisu ja koodi? Haluaisitko työskennellä liiketoiminnan kehittämisen ja teknologian leikkauspisteessä? Hae maksuttomaan koulutukseen ja aloita ura ServiceNow-osaajana Sofigatella!

Päivitys 31.8.: Olemme saaneet valtavan määrän hakemuksia ServiceNow-koulutukseen ja osa paikoista on ehditty täyttää. Voit kuitenkin halutessasi edelleen tehdä rekrytointitestit ja edetä haussa. Testituloksesi ovat voimassa myös seuraavissa Academy-rekrytoinneissa, eli voit halutessasi hakea samoilla testituloksilla myöhemmin toiseen koulutukseen. Seuraavat Academy-rekrytoinnit käynnistyvät näillä näkymin syksyn 2023 aikana.

Haku on päättynyt

Houkuttelevatko ongelmanratkaisu, koodin parissa työskenteleminen, liiketoiminnan kehittäminen ja digitalisoiminen sekä monipuoliset uramahdollisuudet? Kouluttaudu halutuksi ServiceNow-osaajaksi!

Digitalisaatio muuttaa maailmaa ja ne, jotka tätä digitalisaatiota osaavat toteuttaa, viedään nyt    työmarkkinoilla käsistä. Mikäli siis IT-ala, ongelmanratkaisu ja koodin parissa työskenteleminen kiinnostavat ja oman uran suuntaaminen liiketoiminnan kehittämisen ja teknologian leikkauspisteeseen houkuttelee, nyt kannattaa toimia. 

Tarjoamme nyt mahdollisuuden kouluttautua maksuttomalla n. 12 viikon intensiivikoulutuksella ServiceNow-osaajaksi. Valmistuvia konsultteja odottaa ura IT-konsulttina Sofigatella. Aiempaa IT-alan taustaa ei tarvita: motivaatio ja kyky oppia ratkaisevat!

Koulutus järjestetään 27.11.2023-23.2.2024 kansainvälisessä virtuaaliluokkahuoneessa, jossa osallistujia on Suomen lisäksi Ruotsista. Pääset siis rakentamaan pohjoismaista verkostoasi jo koulutuksen aikana. Koulutuksen jälkeen työllistyt Sofigatelle, ja työskennellä voi heidän Espoon, Tampereen tai Oulun toimistoilta.

Opetus järjestetään englanniksi ja edellytämme siksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielitaitoa. Valmistumisen jälkeen töissä pääkielenä on suomi, minkä takia myös suomen tulee olla sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Hakuaika päättyy 3.9.2023. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikat voivat täyttyä ennen viimeistä hakupäivää.

Päivitys 31.8.: Olemme saaneet valtavan määrän hakemuksia ServiceNow-koulutukseen ja osa paikoista on ehditty täyttää. Voit kuitenkin halutessasi edelleen tehdä rekrytointitestit ja edetä haussa. Testituloksesi ovat voimassa myös seuraavissa Academy-rekrytoinneissa, eli voit halutessasi hakea samoilla testituloksilla myöhemmin toiseen koulutukseen. Seuraavat Academy-rekrytoinnit käynnistyvät näillä näkymin syksyn 2023 aikana.

Haku tähän koulutukseen on suljettu

Katso muut koulutuksemme tai odota seuraavien koulutushakujen aukeamista!

Mikä ServiceNow?

ServiceNow on järjestelmä, jonka avulla voidaan automatisoida yritysten prosesseja ja palveluita – siis toisin sanoen tuoda yritykset tähän päivään.

Tehokkuuden, palveluiden laadun ja skaalautuvuuden kasvun lisäksi ServiceNow vapauttaa työntekijöiden aikaa rutiinihommista ajattelua vaativiin tehtäviin: ihmiset voivat keskittyä itse työhön ja sen kehittämiseen fiksummaksi, mikä lisää työn merkityksellisyyttä ja ihmisten hyvinvointia.

Haluatko tietää enemmän ServiceNow'sta? Lue lisää täältä!

Mitä ServiceNow-osaaja tekee?

ServiceNow-osaajana olet todellinen digitaalisen murroksen tekijä: autat yrityksiä kehittymään ja kasvamaan teknologian avulla. ServiceNow-järjestelmän parissa työskentely on yhdistelmä liiketoimintahaasteiden tunnistamista, digitalisaatioratkaisujen luomista ja low-code-kehittämistä. Käytännössä pääset muun muassa...

➡️ sukeltamaan asiakasyritysten liiketoimintaan ja ratkomaan yhdessä asiakkaiden sekä tiimisi kanssa, miten haasteita voisi selättää ja uusia mahdollisuuksia luoda ServiceNow’n avulla

➡️ rakentamaan näitä ratkaisuja ja automatisoimaan prosesseja ServiceNow’n valmiita rakennuspalikoita yhdistelemällä (low-code-kehitämistä) sekä ohjelmoimalla toiminnallisuuksia JavaScrpit-ohjelmointikielen avulla (skriptaamista)

➡️ ylläpitämään ja räätälöimään asiakkaiden ServiceNow-ympäristöjä ja tukemaan asiakkaita niiden parissa

Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten alustan ylläpidossa. Kokemuksen karttuessa pääset tekemään yhä vaativampia teknisiä toteutuksia sekä yhä enemmän konsultoivaa työtä asiakasrajapinnassa. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy Sofigatella runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja -suuntia ja uutta opittavaa on tarjolla käytännössä loputtomasti.

Lue blogista ServiceNow-alumniemme Alisan ja Besartin kokemuksista Academyssa ja sen jälkeen Sofigatella.

Lue case-esimerkki Sofigaten Verohallinnolle tekemästä ServiceNow-ratkaisusta!

Minne koulutuksen jälkeen työllistyy?

Sofigate on bisnesteknologian pioneeri ja digitaalisen muutoksen edelläkävijä, joka työllistää jo yli 700 huippuammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Unkarissa. Sofigate auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään liiketoiminnan ja teknologian yhteispeliä, sekä suunnittelemaan, rakentamaan ja implementoimaan liiketoimintaa tukevia teknologiaratkaisuita. Sofigaten ammattilaisetl valmiit johtamismallit ja käytännöt, sekä maailman johtavat teknologiat, kuten ServiceNow, Salesforce ja Google Cloud, varmistavat kestäviä tuloksia asiakkaille – nopeasti.

Tutustu Sofigateen tarkemmin.

Näin koulutus tapahtuu käytännössä

Työpaikkaan johtava intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuu luontevasti. Motivaatio, kyky oppia nopeasti ja erittäin kova halu tehdä paljon töitä ovat kiihdytetyn oppimisen edellytykset ja siksi hakuprosessimme mittaa juuri näitä asioita.

Koulutuksen sisällöstä vastaa sisaryrityksemme Brights ja koulutuksen sisältö on kehitetty yhdessä osaamista tarvitsevan yrityksen kanssa, mikä varmistaa osaamisesi ajankohtaisuuden. Tämä näkyy erityisesti siinä, että opeteltavat tekniset taidot ovat sellaisia, joille riittää kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

Opiskelu alkaa noin kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. Esiopintomateriaalit jaetaan startti-illassa 25.10.2023, josta sinun ja kurssikavereidesi matka kohti uutta uraa alkaa.

Koulutuksen aikana opit...

 • ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
 • hallitsemaan ServiceNown tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot (ITSM, CSM), joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
 • räätälöimään ServiceNow-alustaa kestävästi eri tarpeisiin: tämä tapahtuu ohjelmoimalla toiminnallisuuksia eli scriptaamalla JavaScript-ohjelmointikielen avulla
 • työskentelemään tiimissä ja osana projektia
 • vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow’n oman ServiceNow Administrator Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi pääset suorittamaan ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

Etsimällämme henkilöllä on

 • korkeakoulutus tai vähintään kolme vuotta työkokemusta; kokemus tiimityöskentelystä voidaan laskea eduksi
 • palava halu päästä työskentelemään ServiceNow’n parissa ja ratkoamaan liiketoimintahaasteita
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • joustava asenne, halukkuus ja valmius kehittyä, vahvat ongelmanratkaisu- ja soveltamistaidot
 • rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
 • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!

Huomioithan, että turvallisuusselvitys saatetaan vaatia asiakasprojektista riippuen ja se tulee läpäistä.

Miksi Academy?

 • Nopea väylä uudelle alalle
 • Käytännönläheistä oppimista kouluttajan johdolla
 • Vertaistukea ja -oppimista kurssikavereiden kanssa
 • Varma työpaikka heti valmistumisen jälkeen
 • Maksuton koulutus
 • Ansionmenetyskorvaus koulutuksen aikana

Kuinka testeihin rekisteröityminen toimii?   

Loogista päättelykykyä ja persoonan sopivuutta intensiivikoulutukseen mittaavat soveltuvuustestit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.   

Klikatessasi tältä sivulta löytyävää Tee testit -painiketta, pääset ensin lukemaan ja hyväksymään Academic Workin tietosuojaselosteen. Tämän jälkeen sinun tulee luoda hakutili, jonka kautta pääset tekemään testit. Mikäli haluat käyttää vanhoja testituloksiasi, se onnistuu, kunhan käytät tiliä luodessasi samaa sähköpostia kuin vanhalla tililläsi. 

Kirjauduttasi pääset lukemaan vielä tarkemmat ohjeet testien tekoa varten. Testejä ei ole pakko aloittaa saman tien rekisteröitymisen jälkeen, vaan voit tehdä testit myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana.   

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Koulutuksen aikataulu

Hakuaika 24.7.-3.9.2023. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta 25.10.2023, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut (tulevat opiskelu- ja työkaverisi!) ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus 27.11.2023-23.2.2024. Opetusta on jokaisena arkipäivänä 9-17, minkä lisäksi tulee olla valmis kertaamaan vapaa-ajalla. Intensiivikoulutuksen ajan olet oikeutettu Academic Workin maksamaan ansionmenetyskorvaukseen.

Valmistujaiset 23.2.2024

Töiden aloitus 26.2.2024

Hae nyt mukaan ja aloita tekemällä testit!

Hakuprosessi

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Tee testit verkossa

Aloita hakuprosessi tekemällä testit, jotka mittaavat ongelmanratkaisu- ja oppimiskykyäsi sekä persoonasi soveltuvuutta intensiiviseen koulutukseen.MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Läpäisitkö testit? Lähetä motivaatiokirje ja CV  

Saat tiedon testituloksestasi sähköpostitse 7 päivän kuluessa. Mikäli läpäisit testit, lähetämme sähköpostiisi linkin hakuportaaliin, johon pääset jättämään CV:si ja motivaatiokirjeesi. Rekrytoijamme käyvät hakemuksia läpi jatkuvasti, joten motivaatiokirje ja CV kannattaa lähettää mahdollisimman pian testitulosten saapumisen jälkeen. MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Puhelinhaastattelu

Jos motivaatiokirjeesi vakuuttaa rekrytoijamme, varaamme sinulle ajan puhelinhaastatteluun. Pääset kertomaan lisää itsestäsi ja saat lisätietoja koulutuksesta ja siitä, mitä koulutukseen osallistuminen vaatii. MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Haastattelu

Onnistunutta puhelinhaastattelua seuraa kutsu pidempään haastatteluun, jossa keskitymme aiemman taustan sijaan käyttäytymisen malleihisi, kuinka olet esimerkiksi ratkonut ongelmia aiemmissa työtehtävissäsi ja siihen, millaiset yhteistyötaitosi ja vahvuutesi ovat. Valmistaudu antamaan esimerkkejä ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asenteellasi ja persoonallasi.  MicrosoftTeams-image_(11).png

5. Suosittelijapuhelut

Soitamme kahdelle henkilölle, joiden kanssa olet työskennellyt aiemmin, saadaksemme ulkopuolisen mielipiteen ja varmuuden siitä, että olet etsimämme tulevaisuuden talentti. MicrosoftTeams-image_(13).png

6. Haastattelu asiakasyrityksessä

Jos tiedämme jo mihin asiakasyritykseen kurssilta työllistyisit, viimeisen haastattelun tekee asiakasyrityksen edustaja. MicrosoftTeams-image_(10).png

7. Tervetuloa Academic Work Academyyn

Sinä teit sen! On aika aloittaa elämäsi antoisin opiskelukokemus ja ryhtyä valmistautumaan uuteen uraasi.

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka todella noin lyhyessä ajassa voi oppia niin paljon täysin ennalta tuntematonta.

- Henna Mustola, Academic Work Academyn alumni