My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103932

Academy-koulutus ja työpaikka: aloita uusi ura teknologian ja elinkaarihallinnan välimaastossa ILS-osaajana!

Miltä kuulostaa merkityksellinen mutta haastava ja innostava ura teknologisten kokonaisuuksien ja elinkaarihallinnan välimaastossa? Houkutteleeko työ elintärkeiden teknologioiden parissa kiinnostavilla toimialoilla, ja halutun osaamisen kartuttaminen? Yritykset ympäri maailmaa panostavat ILS-osaajiin (integrated logistics support), sillä he ovat avainasemassa monimutkaisten teknologisten järjestelmien suunnittelussa ja ylläpidossa.

Tutustu Academyn mahdollisuuksiin tarkemmin ja aloita hakuprosessi jo tänään!

Hae tästä

Sijainti: Hanko, Tampere, Hämeenlinna, Mikkeli

Ala: Warehousing / Logistics

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: 21.10.2024

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt huippumotivoituneita ja oppimisennälkäisiä uranvaihtajia kouluttautumaan maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella ILS-osaajiksi. Koulutus toteutetaan virtuaalisesti opettajan johdolla 21.10.2024-24.1.2025 välisenä aikana. Koulutuksesta valmistuttuasi sinua odottaa vakituinen työpaikka Academic Workin konsulttina ja aloitat työskentelyn yhdellä asiakkaistamme - tutustu mukana oleviin asiakasyrityksiin ja heidän sijainteihin koulutussivun kautta!

Rekrytoinnin ensimmäiseen vaiheeseen (soveltuvuustestit) rekisteröityminen päättyy sunnuntaina 2.6. ja päätökset tehdään startti-iltaan 23.9. mennessä kuitenkin mahdollisimman pian. Lue lisää hakuprosessista ja sen vaiheista klikkaamalla “Hae työpaikkaa!” -nappia. Avautuvalta koulutussivulta pääset paitsi lukemaan tarkemmin koulutuksen ja tulevan työn vaatimuksista ja sisällöstä, myös aloittamaan haun, jonka ensimmäisessä vaiheessa suoritat kaksi soveltuvuustestiä.

Academy-koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa...

 • päästä teknologian, liiketoiminnan ja logistiikan leikkauspisteeseen laajojen ja haastavien projektien maailmaan
 • asioiden optimointi, suunnittelu ja kehittäminen, sekä ongelmien tunnistaminen ja luova ratkaiseminen - työ sisältää paljon optimointia, kustannuslaskentaa (nautithan numeroiden pyörittämisestä?) sekä vastuullisten ja kestävien ratkaisujen löytämistä
 • työllistyä huippumielenkiintoisille toimialoille kuten puolustusteollisuuteen - usein työkenttä on myös hyvin kansainvälinen!
 • projektimainen työskentely, jossa teet jatkuvasti yhteistyötä monenlaisten ihmisten kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisesti esimerkiksi toimittajien ja asiakkaiden kanssa
 • mahdollisuus oppia jatkuvasti lisää ja kehittää omaa osaamista alati muuttuvassa ja aidosti haasteellisessa ympäristössä
 • työskennellä ILS-konsulttina kiinnostavissa yrityksissä, organisaatioissa ja tiimeissä - ja samalla kasvaa halutuksi alana ammattilaiseksi!

Me Academic Workilla tarjoamme...

 • maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti oikean opettajan johdolla
 • Intensiivikoulutuksen ajaksi taloudellisen tuen ansionmenetyskorvauksen muodossa, jotta voit keskittyä opiskeluun
 • vakituisen työpaikan junior teknologia-konsulttinamme työskennellen jollakin asiakasyrityksellämme
 • poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle, jossa vain taivas on rajana
 • urakumppanuuden: olemme kouluttaneet Suomessa jo lähes 1000 osaajaa uudelle uralle eli tiedämme, mitä se vaatii!

Academy-koulutus perustuu kiihdytettyyn oppimiseen. Sinua ei opeta tallenteet tai passivoivat videot, vaan alan kokeneet ammattilaiset. Koulutuksessa keskeistä onkin itse tekemällä oppiminen, pari- ja ryhmätyöskentely, oman oppimisen reflektointi, sekä oppimisen mittaaminen, jotta tiedät omat vahvuutesi ja kehityskohtasi. Academy-koulutuksesta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior it-konsulttina asiakasyrityksessä. Käytännössä elät ja hengität arkea asiakkaalla – Academic Work toimii tukenasi taustalla.

✨ Lue ILS-osaajan työnkuvasta ja Academy-koulutuksen sisällöstä tarkemmin koulutussivulta klikkaamalla Hae työpaikkaa! -nappia ✨

Etsimme

Etsimällämme henkilöllä on...

palava halu päästä työskentelemään ILS:n parissa ja olla ratkaisemassa monimutkaisia haasteita sen avulla

vahva ja aito motivaatio sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja it-konsulttina työskentelyyn sen jälkeen

joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – Academy-koulutus ja uuden uran alitus antavat mutta myös vaativat paljon

✅ erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa

kyky ja halu oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa

✅ sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito

✅ vähintään 18 vuotta ikää

✅ kyky sitoutua asiakasyrityksen työskentelykäytäntöihin: suurimmalla osalla osittainen etätyö on mahdollista, mutta etenkin konsulttityön alussa työntekijän odotetaan käyvän toimistolla. Työ on kokoaikaista.

💚 hakijan eduksi voidaan laskea erilaiset ominaisuudet ja taidot, jotka ovat kehittynet aikaisemman työuran aikana - tuo siis rohkeasti esiin erilaiset taidot, joista voi olla hyötyä tulevassa työssä!

Huomioithan, että turvallisuusselvitys/huumausainetesti vaaditaan ja se tulee läpäistä.

Muuta tietoa

Mitä?

Kokoaikainen noin 3 kuukauden intensiivikoulutusohjelma (lisäksi itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta asiakkaalla sen jälkeen.

Milloin?

 • Hakuaika 22.4.-2.6.2024. Huomaathan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat tehdään startti-iltaan mennessä.
 • Startti-ilta 23.9.2024, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut. Tästä alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen varsinaisen koulutuksen alkua.
 • Intensiivikoulutus 21.10.2024-24.1.2025. Opetusta on joka arkipäivä klo 9–17, minkä lisäksi tulee olla valmis kertaamaan vapaa-ajalla. Intensiivikoulutuksen ajan olet oikeutettu ansionmenetyskorvaukseen. Viikot 51-52 ovat itseopiskeluviikkoja.
 • Valmistujaiset 24.1.2025
 • Töiden aloitus 27.1.2025

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Virtuaaliluokkahuone tai halutessasi Espoon Keilaniemi
 • Työskentelyalue: Työpaikka sijaitsee Hangon, Tampereen, Hämeenlinnan tai Mikkelin alueella. Osallistujalla tulee olla mahdollisuus käydä säännöllisesti asiakkaan toimistolla ja erityisesti uran alussa lähityöskentely kannattaa, koska se mahdollistaa matalamman kynnyksen tuen ja vertaisoppimisen.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, tutustuthan UKK-osioomme ja koulutussivuun. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen academy@academicwork.fi. HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ann-Sofie Leimu tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa ann-sofie.leimu@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103932

Hae tästä