Miksi valita henkilöstöpalveluyritys?

Onko yrityksessäsi meneillään ruuhkahuippu, organisaatiomuutos tai tarvitsetteko sijaisen?

Silloin henkilöstövuokraus Academic Workin kautta voi olla ratkaisu. Se on joustava ratkaisu, jonka avulla saatte oikeanlaista henkilökuntaa paikalle silloin, kun teillä on tarve.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta

Miksi kannattaa käyttää henkilöstövuokrausyritystä?

Me hoidamme koko rekrytointiprosessin ja te valitsette yhdessä rekrytoijamme kanssa sopivimman kandidaatin tehtävään. Työnhakija palkataan Academic Workille, mikä tarkoittaa, että me vastaamme työnantajapuolesta ja muista hallinnollisista tehtävistä ja te vuokraatte työntekijän tarpeenne mukaan.

Kun hyödynnätte henkilöstövuokrauspalveluitamme, saatte keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaanne sen sijaan, että keskittyisitte aikaa- ja resursseja vievään rekrytointiprosessiin.

Löydä oikeanlaisia osaajia nuorista ammattilaisista

Miksi kannattaa käyttää henkilöstövuokrausta, kun on löydettävä oikeanlaisia osaajia? Jos valitsette kumppaniksenne Academic Workin, saatte asiantuntevan yhteistyökumppanin, jolla on yli 10 vuoden kokemus nuoretan ammattilaisten rekrytoimisesta Suomessa.

Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Olemme alusta lähtien keskittyneet tähän kohderyhmään ja rakentaneet heistä suuren verkoston. Tietokantamme koostuu yli 40 000 työnhakijasta.

Me tunnemme nuoret ammattilaiset ja tiedämme, että heillä on uusinta tietoa ja he ovat motivoituneita oppimaan. Nämä henkilöt valtaavat alan seuraavan sukupolven jäädessä eläkkeelle.

Lisää joustavuutta henkilöstövuokrausyrityksen avulla palkkaamalla koko- tai osa-aikaista henkilökuntaa

Kun palkkaat osa-aikaista henkilökuntaa, voit tehokkaasti vahvistaa henkilöstövahvuuttasi. Kun kokoaikaiset työntekijät eivät pysty täyttämään koko henkilöstötarvetta, ovat osa-aikaiset työntekijät joustava ja kustannustehokas ratkaisu.

Tutustu palveluihimme

Lue lisää

Valitsemalla Academic Workin henkilöstöpalveluyritykseksesi, saat avuksesi ammattitaitoiset, luotettavat ja tehokkaa rekrytoijat!

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi tätä kautta, soita **+358 106 805 600 **(ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia info@academicwork.fi. Asiakasvastaavamme palaa sinulle pikapuoliin asiaan!

Jaa artikkeli