My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

IT-rekrytointi ja muut IT-alan henkilöstöpalvelut

Academic Work on henkilöstöpalvelualan yritys, joka resursoi IT-alan osaamista räätälöitävillä palvelumalleilla kaikenlaisille toimijoille. Yhdessä sisaryritystemme ja monipuolisten palveluidemme avulla pystymme tarjoamaan niin uran alkuvaiheen osaajia kuin kokeneita IT-alan ammattilaisia erilaisiin tehtäviin.

Tutustu tarkemmin IT-resursoinnin palvelumalleihimme ja anna meidän ratkaista tarpeesi kustannustehokkaasti, joustavasti ja nopeasti.

Oletko kiireessä? Ei hätää. Klikkaa tästä yhteydenottolomakkeeseen niin me otamme sinuun yhteyttä.

Miksi Academic Work on oikea kumppani IT-alan resursointiin?

Joustavuus: uniikin ekosysteemimme avulla räätälöimme erilaisiin tarpeisiin sopivia resursointiratkaisuja oli kyse sitten projektiluontoisemmasta tai pysyvästä tarpeesta. Tarpeiden muuttuessa myös palvelumme ja ratkaisumme joustavat.

Kustannustehokkuus: palvelumme eivät sisällä aloitusmaksuja, hinnoittelu on selkeää ja siten helppoa budjetoida. IT-alan resursointiratkaisumme ovatkin usein kilpailevia malleja kustannustehokkaampia laadusta tinkimättä. Jos haluat kuulla tarkemmin, miten voimme ratkaista resurssihaasteesi, jätä yhteystietosi niin kerromme tarkemmin.

Luotettavuus: olemme toimineet IT-resursointien parissa jo 20 vuoden ajan tuoden markkinoille kiihtyvään tahtiin uusia palvelumalleja, joilla varmistamme asiakkaillemme riittävät IT-resurssit. Jo sadat asiakkaat Suomessa luottavat meihin: vuonna 2020 NPS-arvosanamme oli 74.

Nopeus: palvelumallista riippuen pystymme toimittamaan sinulle ratkaisuja jopa päivissä! Huippuosaavat asiantuntijamme, laadukkaat toimintatapamme ja modernit työkalumme takaavat, että toimintamme on ripeää. Ammattitaidostamme kertoo myös avoimuus: me tunnemme IT-markkinat ja tiedämme millä ratkaisumallilla takaamme parhaat tulokset teille.

Millaisia IT-resurssitarpeita voimme ratkoa?

Palvelumalliemme avulla pystymme ratkaisemaan erilaisia IT-resurssitarpeita joustavasti ja luotettavasti, laatua unohtamatta. Kauttamme löydät osaajia mm. seuraaviin tarpeisiin:

 • Ohjelmistokehittäjät, ohjelmistosuunnittelijat ja ohjelmistoarkkitehdit: frontend, backend, fullstack, mobiilikehitys
 • Järjestelmäkehitys ja järjestelmäarkkitehtuuri
 • Webkehitys, UX- ja UI-osaaminen, eCommerce
 • IT-infrastruktuuri
 • Projektiresurssit, IT-konsultointi
 • IT-tuen tehtävät: 1st line, 2nd line ja 3rd line support
 • Data-analytiikka ja tietokantaosaajat
 • Testaus ja laadunvarmistus
 • Tietoturvaosaajat
 • Pilvipalveluosaajat
 • Palvelin- ja verkkohallintaosaajat
 • IT-asentajat ja teknikot
AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

IT-alan henkilöstöpalvelut - ekosysteemin avulla räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin

IT resursointi rekrytointi Academic Work

IT-alan suorarekrytointi

Teemme IT-alan rekrytointitoimeksiantoja pääasiassa 0-5 vuotta alan työkokemusta vaativiin asiantuntijatehtäviin. Ulkoistamalla rekrytoinnin Academic Workille varmistat, että rekrytointiprosessi hoidetaan ripeästi ja laadukkaasti, sinua palvellen. Keskity siis rauhassa ydinliiketoimintaasi - me pidämme huolta rekrytoinnin puolestasi!

Me Academic Workilla tunnemme uran alkuvaiheen IT-osaajat. Yli 20 vuoden ajan olemme toteuttaneet IT-rekrytointeja erilaisiin tarpeisiin ja kokemuksen tuomalla varmuudella voimme palvella yrityksesi IT-resursointikysymyksissä.

IT resursointi henkilöstövuokraus konsultointi Academic Work

IT-alan junior konsultit ja henkilöstövuokraus

Kauttamme saat joustavasti resursoitua IT-alan junior-osaajia monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Konsulttipalvelumme on toimivin ratkaisu esimerikiksi tilanteissa, joissa haluat ulkoistaa työsuhteen hallinnolliset tehtävät, sinulla ei ole vielä rekrytointilupaa, tai haluat tehdä uusien osaajien rekrytoinnista vaivatonta ja säästää aikaa. Palvelu sopii myös vuorottelu- tai vanhempainvapaiden paikkaamiseen tai sairauslomatuurausten turvaamiseen.

Meidän tavoitteemme on löytää teille oikea ja kaikista sopivin henkilö. Henkilöstövuokrauksen kautta työskentelevät henkilöt on milloin tahansa mahdollista rekrytoida omille palkkalistoille.

Palvelun hinnoittelu on yksinkertainen ja siten helppo budjetoida: maksat vain tehdyistä työtunneista kiinteän tuntihinnan. Hakuprosessi on nopea ja laadukas, ja tehty sinulle mahdollisimman vaivattomaksi.

3 x referenssitarina

Kaipaatko ratkaisua IT-resursointiin? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Mietityttääkö sinua mikä ratkaisu voisi olla tilanteeseesi sopivin? Me autamme ilomielin räätälöimään sopivan ratkaisumallin.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.