Referenssit

Asiakkaamme haluavat keskittyä rauhassa ydinliiketoimintansa kasvattamiseen samalla kun me toimitamme heille töihin parhaat nuoret ammattilaiset ja huolehdimme kaikista rekrytointiprosessin kiemuroista.

Asiakassuhteemme kestävät ja kehittyvät vuodesta toiseen ja 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä. Tässä he kertovat omin sanoin, miksi.

He luottavat meihin

enter image description here

KPMG - Apua osaajapulaan Academylla

Miten KPMG reagoi tekniikan alalla ilmenevään osaajapulaan? Rohkeasti ja tarpeellisin toimin. Lue lisää Academic Workin ja KPMG yhteistyöstä Academy-rintamalla.

Tutustu yhteistyön tuloksiin!

Case Kiinteistömaailma - 479 hakemusta työnantajamarkkinoinnin voimalla

Mitä tapahtui kun perinteinen mielikuva kiinteistövälittäjästä laitettiin remonttiin? "Hakijaryntäys" voisi olla osuva vastaus, sillä Uuden ajan välittäjä -rekrytointikampanja puri tehokkaasti kohderyhmäänsä.

Tutustu Case Kiinteistömaailmaan

"Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

"Koimme Academic Workin turvalliseksi ja helpoksi kumppaniksi etsiä täydennystä tiimiimme. Heidän tarjoamansa asiantunteva ja erittäin nopea palvelunsa säästi meiltä runsaasti aikaa ja resursseja - lisäksi hyödyimme heidän kokemuksestaan löytää oikea henkilö tarjoamaamme tehtävään. Erinomaisten kandidaattien joukosta valitsimme tiimiimme parhaiten sopivan henkilön ennätysajassa ja päädyimme myös rekrytoimaan hänet 10 kuukauden kuluttua vakituisesti. Voimme suositella Academic Workin palveluita silloin, kun on tarve riskittömälle, nopealle ja helpolle tavalle löytää osaavia tekijöitä!"

Christian Schubert, toimitusjohtaja

"Olemme saavuttaneet rekrytoinnissa ja henkilöstöjärjestelyissä parempia tuloksia, kuin mihin aiemmin pystyimme oman tiimimme voimin. He ovat auttaneet meitä nopealla ja ratkaisukeskeisellä otteella ja osoittaneet loistavaa ymmärrystä sekä markkinatilanteesta että kohderyhmätuntemuksesta nuorten ammattilaisten kanssa."

Hannu Ruotsalainen, Tuote- ja kehityspalvelupäällikkö

”Ulkoistamalla rekrytointiprosessin ensimmäiset vaiheet Academic Workille, pääsimme itse keskittymään valitsemaan parhaan kandidaatin muutamien erinomaisten hakijoiden joukosta. Tämä on tehostanut rekrytointiprosessiamme huomattavasti ja rekrytointimme ovat lisäksi olleet täysosumia!”

Joni Oksanen, Johtaja

Jaa artikkeli