My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_palvelutaso
Rekrytointi

Palvelutasomme laadun takaa vahva yrityskulttuuri, toimivat työkalut ja aktiivisuus sidosryhmiämme kohtaan - myös etänä!

Julkaistu 23.03.2020

Päätös on selvä: vastuullisuuden nimissä myös Academic Workin porukka jatkaa etätyöskentelyä ainakin 13.4. saakka.

Miten yritys, jonka asiakasvastaavat tapaavat asiakkaitaan aktiivisesti, jonka ammattirekrytoijat haastattelevat viikossa kasvokkain kymmeniä hakijoita, ja jonka kulttuurin keskiössä on yhteistyö, onnistumisten juhliminen sekä toisistaan huolehtiminen, pitää palveluntasonsa ja sydämellisen ilmapiirinsä yllä etänä?

Anna, kun kerron.

Hyvät asiakkaat, voitte luottaa apuumme myös nyt

Ihmisten terveys ja hyvinvointi on tärkeintä etenkin nyt. Epätietoisuus tulevasta ja kaikin puolin poikkeava tilanne on aiheuttanut hyvin erilaisia huolenaiheita ja toimenpiteitä eri alojen asiakasyrityksissämme.

Haluan sanoa kaikille asiakkaillemme yhteisesti, että olemme edelleen kokonaisvaltainen resursointikumppaninne. Palvelemme, tuemme ja autamme teitä yhtä proaktiivisella otteella kuin tähänkin mennessä.

Asiakasvastaavamme ovat olleet aktiivisesti yhteydessä asiakasyrityksiimme, jotta saamme nopeasti muuttuvat resursointitarpeenne huomioitua ja sitä kautta vapautettua aikaanne muuhun.

Ymmärrämme, että paljon epävarmuutta on ilmassa, mikä luonnollisesti heijastuu myös rekrytointeihin: osalla nopeat muutokset ovat aiheuttaneet pikaisia lisärekrytointitarpeita, kun taas toisilla päätös laittaa rekrytoinnit hetkeksi seis on järkevin.

Toivomme, että olette edelleen asiakasvastaavaanne yhteydessä yhtä matalalla kynnyksellä kuin tähänkin asti. Teams, Skype, puhelin ja sähköposti mahdollistavat meidän läsnäolomme teille myös etänä.

Käynnissä olevat rekrytointiprosessit etenevät sovitusti ja uusia rekrytointeja tehdään yhtä ripeällä ja laadukkaalla otteella kuin aiemminkin.

Toimimme vastuullisesti ja toteutamme koko rekrytointiprosessimme etänä lähikontaktin välttämiseksi. Video- ja puhelinhaastattelut ovat ammattirekrytoijillemme täysin arkinen tapa tunnistaa parhaimmat osaajat. Kompetenssipohjainen haastattelumallimme, jolla toteutamme kaikki haastattelumme, takaa laadukkaan rekrytointituloksen myös etänä.

Lue lisää etärekrytoinneistamme >>>

Ethän epäröi olla yhteydessä asiakasvastaavaasi minkä tahansa kysymyksen tai tarpeen herätessä. Puhelinasiakaspalvelumme tavoittaa myös numerosta: +358 106 805 600 sekä osoitteesta: info@academicwork.fi

Mahtavat konsulttimme, olemme apunanne ja tukenanne

Ihmiset ovat meille tärkeintä ja siksi haluamme, että pysytte terveinä ja turvassa.

Julkaisimme aiemmin koronaohjeistus konsulteillemme -sivun, jonne päivitämme ajankohtaista tietoa ja ohjeistuksia konsulteillemme. Tärkein ohje kaikista on kuitenkin olla yhteydessä Academic Workin konsulttipäällikköönne, mikäli teillä herää huoli terveydestänne, kysymyksiä poikkeustilanteen aiheuttamista käytännöistä tai haluatte ylipäätään keskustella tilanteesta esimiehenne kanssa.

Elämme kaikille uudenlaista poikkeustilannetta, minkä takia pyydämme kärsivällisyyttä myös konsulteiltamme. Me olemme täällä teitä varten koko AW-perheen voimin ja pyrimme löytämään vastaukset kysymyksiinne ennätysajassa. Paljon on kuitenkin myös asioita, joiden selvittäminen vie enemmän aikaa.

Meillä on osaava ja upea porukka niin konsultteja kuin AW:n sisäisiä työntekijöitäkin. Tiedän, että yhdessä selviämme tästäkin ja selvitämme hankalimmatkin tilanteet!

Mitä meille kuuluu?

Vahva kulttuurimme on kannatellut meitä myös etänä. Saan pakahtua ylpeydestä päivittäin todistaessani, kuinka auttavia käsiä ojennetaan tiimi- ja toimistorajojen yli ja kuinka jokainen pitää ensiluokkaista huolta niin konsulteistaan, asiakkaistaan kuin toisistaankin.

Teams-ryhmät tulvivat tsemppiviestejä, onnistumisia jaetaan virtuaalisesti ja vinkkejä etätyöskentelyyn sataa sitä mukaan, kun uusia innovaatioita syntyy – tiesitkö, että silityslauta asennettuna korkeimmalle mahdolliselle tasolle toimii ergonomisena työpöytänä?

Osa tiimeistä aloittaa aamut yhteisellä aamukahvilla klo 8.00. Lounasta syödään virtuaalisesti yhdessä videon välityksellä ohjeistuksella: ”come as you are”. Lapsille ja puolisoille vilkutetaan videopalaverin lomassa ja palautekeskusteluita käydään puhelimitse päiväkävelyllä.

Tilanne Suomessa ja maailmalla on vakava. Seuraamme sen kehittymistä tiiviisti ja kansakunnan hyvinvointi on myös meidän prioriteettimme ja teemme voitavamme sen edistämiseksi.

Toivon koko sydämestäni, että jaksamme pitää huolta toisistamme loppuun asti.

- Laura Christie, toimitusjohtaja Academic Work Finland