My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Kaupallisen alana henkilöstöpalvelut ja rekrytointi Academic Work

Kaupallisen alan henkilöstöpalvelut ja rekrytointi

Yli 20 vuoden ajan olemme toimineet asiakkaidemme luottokumppanina kaupallisen alan työntekijöiden henkilöstöpalveluissa ja rekrytoinneissa. Olemme erikoistuneet uran alkuvaiheen korkeakoulutaustaisiin työntekijöihin

Lue alta minkälaisiin henkilöstötarpeisiin palvelumme soveltuvat ja minkälaisia työntekijöitä voit löytää avullamme.

Oletko kiireessä? Ei hätää. Jätä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Academic Work on luottokumppanisi henkilöstöpalveluissa

Luotettavasti: olemme tehneet töitä kaupallisen alan resursointien parissa jo yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2020 asiakkamme antoivat NPS-arvosanaksemme 74! Jo sadat työnantajat pk-yrityksistä pörssiyrityksiin ja julkisen sektorin toimijoihin luottavat meihin kaupallisen alan työntekijöiden löytämisessä. Miten voisimme teitä palvella?

Kustannustehokkaasti: emme laskuta aloitusmaksuja, hinnoittelumme on alusta saakka selkeää ja aina helposti budjetoitavaa. Jos emme löydä tarvitsemaanne työntekijää, emme laskuta mitään.

Nopeasti: palvelumallista ja tarpeesta riippuen, pystymme löytämään tarvitsemasi työntekijän jopa päivissä. Osaavat rekrytoijamme, huolella hiotut toimintatapamme sekä laadukkaat työkalumme varmistavat, että toimintamme on tehokasta laadusta tinkimättä.

Ammattitaitoisesti: me tunnemme kaupallisen alan työmarkkinat sillä teemme satoja alan rekrytointeja vuosittain ja tutkimme alan osaajien motivaatiotekijöitä säännöllisesti. Meille on tärkeää pitää sinua hyvin ajantasalla haun etenemisestä, mutta myös säästää aikaasi samalla kun me teemme taikojamme.

Millaisia kaupallisen alan osaajia löydät kauttamme?

Palvelumalliemme avulla erilaisia henkilöstötarpeita kaupallisella alalla - oli kyse sitten määräaikaisesta tai vakituisesta tarpeesta. Toimintatapamme ovat joustavia ja ripeitä, laadusta tinkimättä. Kauttamme löydät työntekijöitä alan asiantuntijatehtäviin, jotka vaativat 0-5 vuotta alan kokemusta.

AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Kaupallisen alan työntekijät - räätälöitävien ratkaisujen avulla ratkaisut eri tarpeisiin

Kaupallisen alan työntekijöiden rekrytointi

Kaupallisen alan rekrytointi

Kaipaako tiiminne tai organisaationne uutta kaupallisen alan osaajaa? Me Academic Workilla etsimme ja suorarekrytoimme asiakkaillemme kaupallisen alan työntekijöitä, joilla on n. 0-5 vuotta oman alan kokemusta. Ulkoistamalla rekrytoinnin meille säästät aikaasi, kun me hoidamme hakuprosessin puolestasi.

Käytössämme on 70 000 työnhakijan tietokanta, kaikki Suomen suurimmat työnhakumediat ja rautaiset bisnesmaailman rekrytointihin erikoistuneet rekrytoijat työkaluineen. Voit siis olla huoletta - meidän osaamiseen voit luottaa!

Kaupallisen alan henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksella kaupallisen alan osaaja

Kauttamme löydät joustavasti kaupallisen alan osaajia eri tarpeisiin. Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu silloin, kun henkilöstötarpeen mitoitus on epävarma, hallinnolliset tehtävät halutaan ulkoistaa, rekrytointilupaa ei ole vielä saatu, tai uusien osaajien rekrytoinnista halutaan tehdä mahdollisimman vaivatonta. Henkilöstövuokraus on myös ratkaisu vuorottelu- tai vanhempainvapaiden ajaksi, tai kun muuten tarve on määräaikainen.

Henkilöstövuokrauksen kustannusrakenne on yksinkertainen: maksat kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista ja se sisältää mm. työntekijän palkan sivukuluineen, työterveyshuollon ja vakuutukset.

AW Academy koulutukset

Osaajapula? Katse tänne päin! Voisiko koulutusratkaisustamme olla hyötyä?

Onko työmarkkinoilta käytännössä mahdotonta löytää tarvitsemaasi osaamista osaajapulan tai kohtaanto-ongelman takia? Meillä on teille ratkaisu.

Academy-palveluumme kuuluu oikeiden osaajien löytäminen sekä heidän uudelleenkouluttaminen yrityksen tarpeisiin. Huippusuosituiksi nousseissa koulutuksissa olemme kouluttaneet mm. Salesforce-, SAP-, data-analytiikka- ja ServiceNow-osaajia.

Tarve ekonomille, tradenomille, merkonomille tai muulle kaupallisen alan ammattilaiselle? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin uskotkaan

Anna meidän kartoittaa tilanteenne ja tarjota sopivinta resursointiratkaisua!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.