Kaupallisen alan henkilöstövuokraus

Tarvitsetko uusia työntekijöitä kaupalliselle alalle? Joustavat henkilöstövuokrausratkaisut auttavat sinua löytämään tarvitsemasi henkilön nopeasti ja joustavasti.

Ota yhteyttä, niin etsimme tarvitsemasi osaajan

Joustavia henkilöstövuokrauspalveluita kaupallisen alan eri asiantuntijatehtäviin

Academic Workillä on pitkä kokemus työntekijöiden etsimisestä kaupallisen alan tehtäviin. Kun valitset meidät kumppaniksi, saat työskennellä tiimin kanssa, joka on erikoistunut etsimään nuoria ammattilaisia kaupallisen alan eri tehtäviin. Kun käytät henkilöstövuokrauspalveluita, huolehdimme rekrytointiprosessin lisäksi työntekijään liittyvästä hallinnollisesta vastuusta koko työsuhteen ajan.

Apua kaupallisen alan henkilöstövuokraukseen – milloin tarvitsen apua?

Henkilöstövuokrausratkaisujamme käytetään usein tilanteissa, jolloin tarve palkata uusi työntekijä tai tilapäinen sijainen tulee odottamatta. Nämä tilanteet voivat olla erityisen hankalia kaupallisella alalla: kun kirjanpidon, palkanlaskennan tai ostoreskontran osaajista on pulaa, yritykseen kohdistuvat negatiiviset vaikutukset näkyvät todella nopeasti.

Koska työ kaupallisella alalla voi olla kausittaista, monet asiakkaistamme ovat tyytyväisiä voidessaan käyttää palveluitamme tasapainottaakseen vuoden kiireisimpiä aikoja. Henkilöstövuokraus on myös turvallinen tapa tuoda uusi työntekijä taloon.

Kaupallisen alan tehtävät, joihin voimme auttaa sinua löytämään osaajan

Räätälöimme aina tehtävät tapaus tapaukselta ja etsimme juuri sinun tehtävääsi sopivan henkilön. Tässä muutamia kaupallisen alan tehtäviä, joihin olemme auttaneet asiakkaita löytämään tekijän:

Etsittekö yhtä tai useampaa työntekijää yritykseenne, tiimiinne tai organisaatioonne?

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi alle tai soita +358 106 805 600 (ark. 09-15). Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!


Are you looking for one or more talented employees? We can help you! Call us +358 106 805 600 (workdays 09-15) or leave your information in the form below, and we'll get back to you sooner than might think!

Jaa artikkeli