Kaupallisen alan rekrytointi – anna meidän auttaa sinua!

Onko yritykselläsi tarve myynnin, taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin tai projektinhallinnan nuorelle ammattilaiselle? Academic Work huolehtii kaupallisen alan rekrytoinneista puolestasi. Olipa tarpeissasi jo muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt tekijä tai opiskelija osa-aikatyöntekijäksi, me autamme!

Etsitkö kaupallisen alan rekrytointikumppania? Ota yhteyttä!

Miksi rekrytoida kaupallisen alan osaajia kauttamme?

Tunnemme kohderyhmämme ja teemme aktiivista työtä kaupallisen alan kykyjen tavoittamiseksi heidän opiskelujensa alkuvaiheista valmistumisen jälkeisiin vuosiin asti. Lisäksi tutkimme aktiivisesti nuorten ammattilaisten kohderyhmää ja heidän odotuksiaan työelämältä.

Rekrytointiprosessi on sujuva ja vaivaton niin sinulle kuin tulevalle työntekijällesikin. Kauttamme työllistyneet työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessi vie mahdollisimman vähän aikaasi.

Minkälainen tausta kaupallisen alan osaajillamme on?

Kauttamme työllistyy pääasiassa korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia - tämä tarkoittaa kaupallisella alalla joko ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta valmistuneita osaajia, joilla on 0-5 vuotta työkokemusta. Lisäksi alan opiskelijat työllistyvät usein kauttamme esimerkiksi osa-aika tai kesätöihin.

Kaupallisen alan positiot, joissa rekrytointipalvelumme ovat apunasi

Kaupallisen alan asiantuntijoiden erikoisalat voivat vaihdella rahoitusanalyysistä suunnitteluun ja budjetointiin, kirjanpitoon ja laskentatoimeen sekä strategisiin johtajuustaitoihin. Rekrytoijamme auttavat sinua laatimaan profiilin löytääkseen juuri sinun yritykseesi sopivan osaajan.

Onko sinulla tarve rekrytoida kaupallisen alan tehtäviin? Ota meihin yhteyttä ja anna asiantuntijoidemme auttaa sinua.

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!

Jaa artikkeli