Rekrytointipalvelut yrityksille

Kasvu lähtee rekrytoinnista, sillä ihmiset ovat avainroolissa yrityksen menestymisen kannalta. Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Teemme rekrytoinnista sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Tutustu palveluumme!

Haluatko kuulla, kuinka voimme tehostaa rekrytointiasi? Jätä yhteystietosi!

Kokonaisvaltainen rekrytointipalvelumme muodostuu:

  • Profiilin ja rekrytointistrategian määrittelystä
  • Työpaikkailmoituksen muotoilusta
  • Ilmoituksen julkaisusta sekä omissa kanavissamme että valtakunnallisissa julkaisukanavissa, kuten Monster ja Duunitori
  • Ilmoituksen jakelusta työnhakijarekisterillemme
  • Työnhakijoiden arvioinnista, jonka osa-alueita ovat: seulonta, puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut, sekä parhaiden kandidaattien valinta ja esittely asiakkaalle

Mitä rekrytointipalvelumme sisältää?

Suorahaussa huolehdimme koko rekrytointiprosessista profiilin määrittelystä lähtien. Kattavan julkaisukanavaverkostomme avulla varmistamme, että työpaikkailmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Panostamme viestintään työnhakijoiden kanssa koko rekrytointiprosessin ajan, minkä avulla luomme positiivisen hakijakokemuksen ja tuemme asiakkaan työnantajamielikuvaa.

Olemme kaikin puolin ketterä kumppani - toimimme ripeästi ja sopeudumme muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Prosessimme ovat tehokkaita ja pystymme räätälöimään niitä asiakaskohtaisesti.

Rekrytointiprosessi asiakkaan näkökulmasta

Vastuu rekrytointiprosessista on aina Academic Workin rekrytoinnin asiantuntijalla, Consultant Managerilla. Vaalimme palvelumme laatua niin hakijoiden kuin asiakkaankin suuntaan ja vankka kokemuksemme kertoo, että onnistumisen lähteenä on laadukas viestintä. Siksi sinua palvelee sekä Account Manager että Consultant Manager koko prosessin ajan.

Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Avullamme tavoitat tulevaisuuden tekijät!

Rekrytointipalvelun hyödyt

Laadukas rekrytointi vie aikaa ja väärän ihmisen valinta voi käydä hyvinkin hintavaksi. Rekrytointipalvelumme ansiosta voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ammattirekrytoijamme tavoittavat ja tunnistavat toiveitasi vastaavat henkilöt, mikä mahdollistaa onnistuneen rekrytoinnin niin taitojen kuin persoonankin puolesta. Lisäksi ainutlaatuinen työnhakijarekisterimme varmistaa, että ilmoituksenne löytää oikeiden silmien alle.

Millä toimialoilla voimme auttaa?

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla: IT, tekniikka, taloushallinto, markkinointi, kaupallinen ala sekä rakennusala.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä, sekä myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

Jaa artikkeli